fluwel_logoPlanteforædling

Som eksempel på FLUWEL’s forædlingsarbejde er den nye tulipansort Crownprincess Mary, som lanceredes i 2009. Det er en dobbelt tidlig tulipan. Den er nu tilgængelig i så stort et antal, som vi kan tilbyde den til salg. Af andre sorter, som er FLUWEL’s egne kan nævnes, Leo, KLM og Spring garden.

Historiske narcisser

Carlos van der Veeks fortsatte arbejde med narcisser betyder, at vi nu kan tilbyde et sortiment af historiske narcisser til vore kunder. Der bliver til stadighed arbejdet med at øge produktionen af disse typer, som har vist sig driftsikre. Vi arbejder på, at kunne udvide sortimentet af disse narcisser.

Blandinger af løg

FLUWEL følger trenden og tilbyder også et sortiment af blandinger. De findes bagerst i vort katalog.

Maskinlægning af løg

Sammen med en partner tilbyder vi maskinlægning af blomsterløgene. Vi hjælper gerne til med at finde egnede blandinger.

Vort mål er at kunne tilbyde et attraktivt sortiment i høj kvalitet til en fornuftig pris. For nærmere info – priser levering mm. kan du kontakte mig.

For yderligere oplysninger henviser jeg til FLUWEL’s egen hjemmeside Fluwel website, hvor du kan læse nærmere om personerne bag FLUWEL. Tag i øvrigt gerne er kig på deres amerikanske distributørs Colourblends hjemmeside Colourblends website. Alle løg i deres sortiment er fra FLUWEL. Jeg kan i øvrigt nævne at FLUWEL er medejer af Amsterdam Tulip Museum – læs mere om museet her – website.

Leave a Reply